Dansk guide i Krakow, Wieliczka, Zakopane
Ture til Auschwitz, Krakow, Wieliczka, Zakopane

SPEEDWAY POLEN I TORUN

SPEEDWAY I TORUN, POLEN

VM Speedway Grand Prix i Torun, Polen den 11. oktober 2014

Vi har reserveret et antal billetter til det polske VM Speedway grand prix i Torun lørdag den 11 oktober 2014 (12. runde). Forhåbentlig med deltagelse af mange danske favoritter. Ud over speedway er Torun i sig selv en stor oplevelse: En utrolig smuk by hvor selve middelalderbyen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.

NB. Salget af billetter starter primo maj 2014 så reserver allerede nu. Sidste år måtte vi desværre sige nej til mange, da billetterne blev udsolgt i løbet af meget kort tid. Gennem os er du også sikker på et hotelværelse i Torun.

Marian Rose Motorarena, Torun, Polen.

123  1234 

Der arrangeres overnatning på flere 3 stjernede hoteller  i Torun. Vi udvælger vores hoteller med omhu og så komfortable som muligt. Priser på ophold har vi ikke endnu, men det kommer så snart vi ved mere.

Det ene hotel er beliggende ca. 2 k m fra motorarenaen (ca. 25 minutters gang til motorarena "Marian Rose").
Der er ca. 5 km fra det gamle centrum i Torun. Floden Wisła løber lige forbi hotellet, og kajaksejlads på floden kan arrangeres.

h1  h2 

Pris på billet til 12. runde af VM i speedway og 2 overnatninger (10/10 - 12/10 2014) med
morgenmad pr. person i dobbeltværelse kommer her på siden så snart som muligt.

Ekstra overnatninger kan arrangeres.

Priserne er uden transport fra og til Danmark som vi ikke arrangerer .

Alle vores billetter er i BLÅ ZONE (nogle af de bedste pladser).

Kontakt os allerede nu, så du er sikker på en billet og evt. hotel.

Betaling og reservation:

Du kan allerede nu reservere dine billetter samt hotel ophold. Vi fordeler efter "først til mølle" princippet. Vi fremsender faktura og så snart vi har modtaget din indbetaling fremsender vi billetter samt hotel voucher mod et gebyr på 50 PLN.

Kontakt på dansk:

Krakow:

www.krakow-service.dk eller via mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: +48 12 288 13 51 eller mobil +48 797 872 002

Szczecin:

www.VIKINGservice.eu eller via mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: +45 65 74 24 01